야후 메신저 나 야후 메일 -tutorial의 암호를 변경하는 방법

yahoo 메신저 또는 yahoo 메일 (yahoo 계정 암호)의 암호를 변경하거나 교체해야하는 몇 가지 이유가있을 수 있습니다.
"친구"가 메신저 나 이메일 비밀번호를 찾아서 개인 정보를 침해하거나 단순히 우리를 해치는 경우가 종종 있습니다.

우리는 안전하고 더 나은 보안을 위해 야후 메신저 나 야후 메일 주소 (야후 계정 암호)에서 암호를 변경하거나 교체 할 필요가 이렇게 많은 시간.

우리가 함께 걸어 다음 비디오 자습서에서는 이러한 단계 더 암호 야후 (야후 계정 암호)를 변경하는 방법을 이해하는

보그 Pelu로

주의

사용자의 편의를 위해이 튜토리얼 비디오 루마니아어이며, 전체 화면으로 시청할 수 있습니다 (전체 화면)

 

크리스티:

보기 댓글 (179)

  • Sallot 내 이름은 Patryk이고 cnv가 나를 위해 그것을 변경했기 때문에 오래된 엉망인 암호를 얻는 방법을 알고 싶습니다 .pls는 저를 많이 도와주세요 :( 감사합니다 :-

  • @JesusNavas: Nu poti recupera parola decat daca mai tii minte ce date ai bagat atunci cand ti-ai facut id-ul,respectiv codu postal,anu nasterii ziua luna anul...si raspunsul la intrebarea de urgenta daca ai setat-o...daca le stii toate astea iti poti recupera ft usor parola daca nu le stii...parola ta e pierduta forever...nu-ti ramane decat sa te rogi de cel care ti-a schimbat-o sa ti-o dea!!!

  • 이전 ID로 JesusNavas 작별을 알고 새 ID를 만들
    De ce fi se fura parola ? Pentru ca sunteti naivi sau nu va protejati calculatorul. Credeti ca daca era un program pentru asa ceva nu se afla si inca ceva, chiar daca ar fi un program nu ar functiona decat foarte putin timp, pentru ca detinatori serviciului tip Yahoo, Google si restu ar repara imediat bug-ul si ar inchide imediat portita de intrare a programelului inventat. Cel mai raspandit program de aflare a conturilor este KeyLogger, dar este si un anti program adica Anti KeyLogger... dar mai multe detali despre aceste programe gasiti in 스킬라 치료보다 가드.
    출처 : http://scyla.co.cc/parola-sparta-furata-sau-hackuita/

  • eu cred ca este bine sa iti schimbi parola deoarece tio pt afla prieteni colegi..etc si sati pu un mai lunga si nici macar sa le ici cate litere are nu merita.

  • @그레타:
    암호를 아프게하지 마십시오
    누군가가 고통 인 경우와 넥타이 obosii 암호를 끊지 않을 것이라고 믿어
    사람이 할 수 있다면, 나에게 이메일 암호 또는 메신저 나에게 그것을 깰 주시기 바랍니다
    이 큰 생각 많은 해커는 복사 - 붙여 넣기를 잘 사용하는 방법을 알고
    De cele mai multe ori e un "Prieten" care iti stie parola
    si toata lumea o sa zica ....."Cine a spart parola? Cine a spart parola?
    도메인 해커 해커

  • cum sa spargi o parola yahoo messenger?e simplu!de fapt nu il spargi ci il furi utilizand noul cont yahoo care iti va trimite parola de la id-ul victimei pe imailul tau de yahoo!cum se aplica metoda?e simplu..!deschizi yahoomailul de pe adresa ta de yahoo si dai click pe (new)adica acolo unde deschizi pagina sa scrii un imail dupa care prima linie (to)scrii adresa de imail de la serverul yahoo care iti va trimite parola pe adresa ta(recovery_passkey@yahoo.co.uk) dupa care in cea de a doua linie la(cc)treci id-ul victimei si in cea de a treia linie la (subject)scrii parola ta de la id de pe care trimiti imailul! dartrebe sa ai cel putin 30 iduri in lista ta de mesenger ca sa se vada ca e folosit idul si in maxim 24 de ore serverul iti trimite parola pe mail la adresa ta!Este cea mai buna metoda de a sparge un cont yahoo!testat 100%!succes!!!

관련 포스트

이 웹 사이트는 쿠키를 사용합니다.