다이어그램 디자이너, 부드러운 무료 차트

안녕하세요 친구, 오늘 우리는 우리에게 다이어그램을하는 데 도움이되는 무료 프로그램이 있습니다. 소프트웨어 다이어그램 디자이너라는 시스템에 대한 슈퍼 라이트입니다 만 2 MB의 실행 파일입니다. 또한이 프로그램은 윈도우 10에 XP에서 모든 Windows 버전에서 완벽하게 실행됩니다.
다이어그램을 생성하는 프로그램은 학교 프로젝트 (학생 또는 교사), 프리젠 테이션을하고있는 회사의 직원이 더 잘 이해 될 수있는 사람들에게 유용하다. 심지어 electronistii 설계 회로는 템플릿 및 전자 기호 기쁘게 수집 누가 될지.
기본 기능 외에도, 다이어그램 디자이너로드 및 그래픽 객체의 풍부한 라이브러리를 사용자에게 제공 추가 템플릿 수 있습니다.
다이어그램 디자이너 쉽게 PC와 페이스 북 아무것도하지만, 및 유튜브 게임을 사용하는 모든 사용자의 PC에서의 위치를​​ 찾을 수 있습니다.
다이어그램 디자이너 다운로드
다이어그램 디자이너 템플릿


크리스티안 Cismaru: IT & C와 관련된 모든 것을 좋아하고, 매일 축적하는 경험과 정보를 공유하고 싶습니다. 나는 당신을 가르치는 것을 배우고 있습니다!

보기 댓글 (11)

  • NU are legatura cu tutorialul : Cristi tu mai ai hardul ala Hitachi de 2TB, daca DA? Cum se comporta? Are ceva probleme ? ca eu am schimbat din mai si pana acuma 3 harduri de 1TB (2xHitachi si 1 Toshiba) toate 3 sectoare instabile si Realocare de sectoare pana la epuizare si au fost inlocuite si acuma iara aceiasi problema la unul din ele am instalat aseara Ubuntu si mergea al nabi de greu si cand ma uit Realocated Sector Count Warning 50 !

    • 지금은 HDD. 나는 아무 문제가 없다.
      불완전 손상 다운로드, 강제로 다시 시작 게임 균열) : 당신이 그에게 손상된 파일을 넣을 때 (미디어)에 문제가 나타납니다. 일반적으로는 인간의 오류입니다.

      • Multumesc Cristi de raspuns. Vreau sa-ti spun ca magazinul Sigmanet care acuma l-au cumparat sub alt nume SensoDays, este o mare facatura, am ramas cu hardul Hitachi de 1TB neschimbat, ca spun cei de la service ca a fost cumparat pe luna iunie 2012 si ei au schimbat denumirea la magazin(rebranduit) dupa 1 iulie 2012 asa spun ei. Adica mai bine zis am ramas cu componenta defecta cu baduri si banii luati 380 lei si aia au disparut fara urma i-ai de unde nu-i pe Sigmanet. Daia e cel mai bine sa cumparam de la Emag,Evomag si PcGarage, ca aia macar nu au dat faliment ca restul Flamingo,MarioSoft si acuma Sigmanet. Unii mai sar cu gura "Ce tot ne arati pe Emag..." dar uite ca daca e un pic mai scump ti-l schimba sau iti da bani in 3 miscari, pe cand la alti trebuie sa astepti cu zilele. EVITATI NOUL MAGAZIN SENSODAYS !!!!!!!!!!!

  • , 크리스티 안녕하세요.
    당신은 사람이야!
    이 소프트웨어는 매우 중요하지만, 우리는 템플릿을 만들 수 있습니까?
    내 템플릿을 만들고 싶어.
    답변을 기다리고!

    • 솔직히 나는 다이어그램 디자이너 사원에 대한 사이트를 만드는 방법에 대해 물었다.
      확실히 공식 웹 사이트는이 점에서 뭔가 문서를 찾을 수 있습니다.

  • 누군가가 나를 도울 수 (5mel 그들에게 하나 하나를 분리하기 위해 연합하는 경우 EX-) 어떻게 비디오 콜라주 dintrun 노래는 분리 할 수 ​​있습니다 ???

관련 포스트

이 웹 사이트는 쿠키를 사용합니다.