무선, PC를 통해 파일을 복사 뛰어난 속도 - 안드로이드

무선, PC를 통해 파일을 복사 뛰어난 속도 - 안드로이드

무선, PC를 통해 파일을 복사 뛰어난 속도 - 안드로이드

파일 전송은 우리가 전화가 사진과 촬영에로드 될 때 PC에 특히 스마트 폰에서 모든 시간을해야 할 작업입니다.
지금까지 나는 PC에 전화 또는 휴대 전화로 전화에서 파일을 전송과 관련된 몇 가지 자습서를 만들었습니다. 어떤 방법이 다른 더 복잡한, 더 낫다. 다음은 파일을 복사하는 몇 가지 빠른 방법은 다음과 같습니다
Syncthing, 데이터 개인 및 보안의 자동 동기화
브라우저 간의 신속하고 안전하게 무제한 파일 전송,
와이파이 다이렉트는 빠르게 안드로이드 폰간에 파일을 전송
고속의 PC 사이의 파일 전송
AirDroid 3 데스크탑 신속하게 전화와 PC 간의 연결
공기, 휴대폰 사이에 파일을 교환 범프
모든 전송은, 신속하게 무선을 통해 휴대폰과 PC간에 파일을 전송
비트 토런트 동기화, 파일을 전송하는 가장 좋은 방법
Polkast, 안드로이드와 IOS의 컴퓨터에서 파일을 액세스 할 수있는 개인용 클라우드
신속하게 전화와 PC (무선 랜 파일 전송) 사이의 무선 네트워크를 통해 파일을 전송할 수있는 방법
현재 방법은 매우 간단하며, 또한, 매우 높은 전송 속도를 제공한다. 우리는 응용 프로그램을 사용합니다 최고의, 나는 와이파이 다이렉트를 통해 두 개의 안드로이드 장치간에 파일의 무선 전송을 위해, 얼마 전에 발표.
데스크톱 버전에서 최상의 애플리케이션은 PC와 안드로이드 간의 응용 프로그램 전송을 구입 차단 해제하지 않고 작동하지 않습니다. 안드로이드와 안드로이드 사이에,이 응용 프로그램은 무선 랜을 통해, 그 취득 소요, PC와 그 반대로 휴대 전화에서 전송 불행하게도, 지불하지 않고 이동합니다.
우리는 왜 필요합니까?
PC :

자바
최고의 PC
안드로이드에 대한 :
멋지게
최고의 PRO의 Unlocker



비디오 튜토리얼-SuperBeam, 무선 파일 복사 속도, PC-Android

크리스티안 Cismaru: IT & C와 관련된 모든 것을 좋아하고, 매일 축적하는 경험과 정보를 공유하고 싶습니다. 나는 당신을 가르치는 것을 배우고 있습니다!

보기 댓글 (17)

  • Inutil Cristian acest tutorial, mai ales la cate metode de transfer ai prezentat în descriere. Când toată lumea așteaptă un tutorial complet cu "bestia" tu ne prezinți super "shit".... Păcat.

  • Apreciati munca acestui om si nu mai veniti cu tot felul de comentarii banale !!...un simplu multumesc uneori conteaza cat o mie de cuvinte....mult succes cristi in munca ta frumoasa !!

  • Mie mi-a placut... Chiar folositor pentru telefoanele care nu au SIM ca i Oneplus 3 .. :)... Totusi astept si eu tutorialul cu Oneplus 3 ... Am vaga impresie de ce nu mai vine dat fiind ca noul ROM are mici bug-uri care sper sa le rezolve cat de curand cei de la OnePlus....

  • mai nu mai comentati daca nu va intereseaza un tutorial. eu unul urmaresc ceea ce ma intereseaza. ca aici cristi si adrian fac tutoriale sa incadreze cat mai multe atat legat de telefone si pc setair etc, cat si programe si altele. pe cand faci cristi prewiu complect pt oneplus 3?

    • Pai daca nu iti place tine pentru tine.... Cum a spus si Calin ... urmaresti ce iti place...
      당신이 필요로 할 때 그러나 튜토리얼 아카이브 VIDIOTUTORIAL 유지됩니다. 너무 작은 가능성이 필름을 만드는 데 필요한 노력을 이해하고 건설적인 발언을 오히려 좋은 것입니다.
      시간 Fimat + 데이터 처리의 총 수를 계산하려고합니다. 합계가 적어도 1 생활 믿는다 무료로 모든 것을 주었다.
      살아 사이트를 유지하기 위해 노력하는 사람들이 서있다.

        • Mai baiete pui prost problema... Tine intr-adevar de gustul fiecaruia si unele tutoriale pot fi mai mult sau putin utile... Nu contesta nimeni ca tie in particular NU iti foloseste.. Dar POATE exista numai alti 5 carora le place... Oricum cred ca Cristi a lansat mai demult invitatia , ca daca exista persone doritoare, pot contribui cu tutoriale... Ai idei mai bune? Te crezi in stare de ceva mai bun? Esti invitatul nostru sa o faci... Daca nu te rog frumos sa te abti. Sunt convins ca vei fi MULT mai apreciat daca faci comentarii CONSTRUCTIVE. Eu iti multumesc in avans si am terminat aici.

          내가 전송하는 USB를 사용하여 PS 아직 가슴에 벽돌로 날 이길하지 않는 것이

  • Doamne ferește sa ai o părere diferită decât turma... :). NIMIC ÎN VIAȚA NU E GRATIS. Acest site a fost făcut de Cristi și el este în viata datorită VIZITATORILOR ai acestui site, indiferent dacă ei sun pro sau contra la videoturialele făcute. Dacă Cristi citește un comentariu contra, baga la cap și știe ce e de făcut. Unii dintre voi pe aici de mai mult sau mai puțin timp, nu va puneți un semn de întrebare ca de ceva vreme tutorialele au pana în 50 de comentarii? Cristi cu siguranță și-l pune. Erau vremuri cu sute de comentarii și pro și contra.... Ehee ce vremuri! Numai bine va doresc fix la 23 :48 după 12 ore de muncă :)

관련 포스트

이 웹 사이트는 쿠키를 사용합니다.