브라우저 간의 신속하고 안전하게 무제한 파일 전송,

브라우저 간의 신속하고 안전하게 무제한 파일 전송,

인터넷을 통해 파일을 전송 말도 전에이었다. 송신자는 다음과 같이받는 사람이 다운로드 할 수 있습니다, 서버에 파일을 등반해야 크기, 디스크 공간과 속도의 심각한 한계가. 우리 Tocea 시간과 신경을 소비하는 총 광기.
일단 도입 WebRTC가그것은 중간에 어떤 서비스를하지 않고 브라우저간에 직접 데이터를 전송할 수 있습니다. 소셜 네트워크는 완전 무료,이 수평선에 볼 수 있습니까?

브라우저 간의 신속하고 안전하게 무제한 파일 전송,

Serviciul reep.io, ne ajuta sa facem legătura inițiala între browsere și sa generam un link scurt, care ne face legătura intre browsere. Legătura aceasta este securizata, iar în plus, serviciul reep.io nu are nicio legătura cu fișierele transferate sau cu viteza de transfer în sine.
장점 reep.io :
파일 크기에는 제한이 없다
어떤 속도 제한은 없다
우리는 연결을 보호
우리는 간단한 웹 인터페이스를 가지고
동일한 파일이 동일한 동시에 여러 명의 수신자에게 다운로드 될 수있다.
단점 :
어떤 링크가 브라우저를 닫은 후 유지되지 않습니다
전송하는 동안, 브라우저에 머물 필요
우리는 파일을 다시 시작하지 않습니다
당신이 볼 수 있듯이, 우리는 몇 가지 단점을 가지고 있지만, 그들은 그렇게 중요하지 않습니다, 그리고 약간의 인내와 관심으로 제거 할 수 있습니다.
확실히, 한 WebRTC 미래이다. 우리는이 웹으로 생각하는 경우 RTC 많이 수행 할 수 있습니다. 글로벌 소셜 네트워크를 재발견 할 인터넷이없는 지역 연결하십시오. 마지막으로, 우리는하지 중개인을 통해 직접 연결됩니다.
팁 댄 동료 주셔서 감사합니다. 그의 자습서 : 김프, HTML, 오픈 오피스.
웹 서비스 reep.io



비디오 자습서-브라우저 간 빠르고 안전한 무제한 파일 전송

크리스티안 Cismaru: IT & C와 관련된 모든 것을 좋아하고, 매일 축적하는 경험과 정보를 공유하고 싶습니다. 나는 당신을 가르치는 것을 배우고 있습니다!

보기 댓글 (26)

  • 가는 사이트는 (이 웹 페이지를 사용할 수없는)라고

    • 하는 방법을 나 간다!
      IE를 제외한 모든 브라우저를 시도하고 두 경우 모두, WebRTC가 지원되지 않는 때문에 가장자리입니다.
      브라우저 지원 :
      파이어 폭스
      크롬
      크롬 안드로이드
      Opera

  • Salut Cristi. Interesant, dar văd că sunt "câteva dezavantaje" care cred că pot fi ușor eliminate cu https://send-anywhere.com/. Tot prin browser (dacă utilizatorul vrea neapărat asta), sau și mai simplu zic eu, prin instalarea aplicației (se vede în secțiunea download, suportă orice tip platformă "fixă sau mobilă"). La capitolul "minus-uri" trecem doar limitarea de dimensiune (2 GB cred, nu știu sigur că n-am fost curios...) care este valabilă în browser, dar în programul instalat nu este nici o limitare, personal am trimis cel mai mult 60 și ceva de GB printr-un singur cod; se generează un cod de 6 caractere (cifre și / sau litere) pe care-l transmiți destinatarului (destinatarilor, dacă sunt mai mulți, nu contează) și expeditorul are posibilitatea "selectării" trimiterii (adică să fie descărcată în timp real, cu ambele dispozitive pornite, sau un fel de "share" pentru 24 de ore, timp în care poate fi descărcat "la infinit"). Sincer, poate mai sunt și alte minus-uri, eu n-am găsit, dar poate faci un tutorial și despre https://send-anywhere.com/물론, 당신은 홍보 가치가있다 생각합니다. 최대 건강과 새해 당신이 원하는 방식으로! 알린.

  • Salut Adi se pare ca nu ai fost atent la ce a spus Cristian acest serviciul nu are nevoie de nici un cont fie el free sau contra cost la ce te-ai referit tu adica "mega.co.nz" ai maxim 50G. si transferul de fisiere mari pe mega este foarte foarte slab sa nu mai scrieti comentarii aiurea Inainte de a v-a documenta...
    Multumesc Cristian pt. aceste Informatii functioneaza foarte bine faci o treaba excelenta sa fi iubit...

    • 나는이 사이트를 사용하여 다운로드 속도가 전혀 약한되지 않습니다, 솔직히 말해. 아마 속도에 의한 경우가 아니라 나에게 인터넷 제공 업체에 좋지 않습니다.

  • 다운로드 할 경우, 나는 어떤 바탕 화면을 찾을 수 없습니다 또는 documente.Totul는 튜토리얼로 이동하지만 다운로드 찾을 수 없습니다.

    • La finalul descarcarii, ai un mesaj de confirmare, iar dupa ce confirmi salvarea, fisierul este mutat din temporare, in folderul "descarcari", day in folderul setat de tine pentru descarcari.
      메시지가 정규 다운로드와 동일하다.
      아마도 당신은 메시지를 발견하지 않았습니다, 파일은 임시에서 이동되었습니다. 다운로드에.

  • In urma cu ceva timp, am invatat de pe acest site coordonat de niste oameni minunati cum sa imi transfer fisierele facandu-le torrente. Apoi am aflat o solutie pe care o explic doar daca nu ati folosit-o deja: daca ai de transferat ceva intre doua calculatoare, indiferent de distanta dintre ele si dimensiunea fisierului, fara sa iti bati capul cu ftp si altceva, site-uri de transfer sau care iti dau stocare foarte mare, run teamwiever intre ele si file transfer rezolva totul pentru tine, simplu si eficient.

    • Team viewer este o solutie, dar este mai complicat si mai putin mai "nesigur", deoarece serverele Team Viewer iti pot intercepta fisierele.
      우리가 두 개의 브라우저 간의 중개이 없기 때문에 WebRTC가 나에게 제시 방법은 비교적 안전하다.

  • 나는 보통 fisieru을 줄 인맥을 공유하는이 서비스를 사용하는 것을 알고있다. 모든 것이 그 업로드 속도가 공유 할 수있는 뭔가를주는 사람에 따라 달라집니다. 따라서 전화 서비스에 존재

    • 음, 이동 전화, 안드로이드와 아이폰 OS (크롬)의 모든 브라우저.

      • eu ma refeream ca sunt si aplicatii care nu necesita browser care functioneaza in acest gen. si unu din ele e file manager care are si transfer fisiere prin link

관련 포스트

이 웹 사이트는 쿠키를 사용합니다.