안드로이드에 대한 몇 가지 중지와 사용자 정의 탐색 경로

안드로이드에 대한 몇 가지 중지와 사용자 정의 탐색 경로

안드로이드에 대한 몇 가지 중지와 사용자 정의 탐색 경로

오늘은 어떻게 여러 정지 및 우회, Google지도의 내비게이션 기능을 사용자 지정 경로를 만드는 방법을 보여줍니다.

개인 내비게이션지도를 만듭니다.

우리는 우회로를 확인하고자 할 때 개인 네비게이션지도를 작성 수익성; 때 우리가 방문의 일정을 구성 할; 우리는 휴가에있어 일부 관광 명소를 방문 할 때.
개인 내비게이션지도는 도움이 그 우편으로 또는 다른 유사한 분야에서, 택배에 종사.

사용자 지정지도는 어떤 응용 프로그램입니까?

In Play Store sunt multe aplicații care ne permit sa facem hărți personalizate, dar niciuna nu ne permite sa facem o navigație personalizata, asa cum putem face în Google Maps. In plus, Navigația din Google Maps ne poate reconfigura traseul oricând, atunci când am ratat un viraj sau ieșirea dintr-un sens giratoriu.

어떻게 사용자 정의 탐색지도를합니까?

Google지도에서, 당신은 네비게이션 기능에 액세스 할 경우 출발지와 목적지를 때우는 후; 메뉴에 액세스하고 우리는 중단 점을 추가 할 수 있습니다.
중지 점은 우리가 원하는 (여기 참조) 우리가 정확히 드릴 것 하나 하나를 추가 할 수 있습니다.

사용자 지정지도는 무슨 소용입니까?

1. 산책로를 만들려면 (mayoralties이 작업을 수행 할 수 있습니다)
2. 산책로 사용자 정의 택배, 우편 배달 등
3. 게임 유형을 지오 캐시.
4. 목적지로가는 도중 명소 포함하십시오.
5. 친구에 대한 관심 (바, 클럽 등)의 점의 추천.

Android의 사용자 지정 다중 정류장 내비게이션 경로-비디오 자습서



크리스티안 Cismaru: IT & C와 관련된 모든 것을 좋아하고, 매일 축적하는 경험과 정보를 공유하고 싶습니다. 나는 당신을 가르치는 것을 배우고 있습니다!

보기 댓글 (20)

  • buna util tutorialul ,dar eu folosesc IGO pt android util cind mergi cu masina(sistem de navigatie auto cu semne de circulatie in timp real chiar si cu detectare radar pt cei cu Hall Sensor) pe jos chiar pe drumuri neasfaltate si acolo poti planifica traseul daca ai adresa exacta chiar nr strazi nu necesita trafic de date un dezavantaj din punctul meu de vedere fiind ecranul mereu aprins consuma bateria cam repede....
    felicitari pt tutoriale .......

  • 아주 좋은 튜토리얼, 감사합니다. OnePlus 3을 만들 었는지 필름 : 나는 개인적인 질문이? 나는 Nikilin은 가장자리를 커버하지 하나 있습니다. 미리 감사드립니다.

  • Cristian Cismaru . Ia mătura , fărașul și fă curat aici pe forum . ,,Specialiștii,, care aruncă cuvinte jignitoare gratuit ; nu le publica ,,gunoaiele,, . Aplică cenzura . Rămân doar cei interesați , iar specialiștii ,,de după blocuri și cătune,, AFARĂ ! .

  • De ce intodeuna exista personae care pupa in cur ? Daca nu imi plac numite tutorial trebuie sa fiu jignit de pupincuristi? Alt idiot spune sa faca curatenie si sa posteze comentarii doar persoanele care stiu sa pupe in cur pe STAPAN , adica nu ai voie sa critici doar sa pupi si cam atat :) asta este mentalitate de roman jegos .Eu urmaresc acest site de multi ani si mi a fost de un real folos si cu aceasta ocazie multumesc celor care administreaza situl . Care este problema ca mie unele tutorial mi se par o pierdere de timp ? Nu am voie sa imi spun parerea ?

  • 마리안은, 당신의 의견은 너무 큰 튜토리얼은 다른 곳에서 명확하게 당신을 무기로 막아 낸 개요 계시의 세계가 가지고있는 사실을 애플에 대해, 더 이상 기쁘게 항목을 오염하지 tutoariale 다른 사이트에서 검색 할 수있는 방법, 우리는 당신을 이해 루마니아 깨끗의 일부입니다, 그래서 우리는 당신을 그리워 할 것이다.

  • Un program de navigare bun la nivel de strada intr-un oras este Here Maps, al celor de la Nokia cumparat ulterior Microsoft mai nou. Am folosit si IGo pe GPS si intradevar stia si numarul strazii, insa e cu bani...
    Eu zic ca e mai util Here Maps, decat google maps si e tot gratis. E mai bun pentru ca la Bucuresti stiu sa ajung dar nu stiu strazile Bucurestiului cum sa ajung repede la destinatie.

  • florin eu folosesc igo pe un huawei p8 lite gratis pt Romania este chiar simplu de instalat .....il folosesc de un an si sincer nu ma dezamagit ma dus la adresa ceruta

관련 포스트

이 웹 사이트는 쿠키를 사용합니다.